Kakve vrste off-road tura nudite ?

Budući da su staze još uvijek u pripremi, možemo samo reći da jeu planu 3-4 vrste tura. Svaka tura uključuje off-road vožnju do većih mjesta Zadarske regije kao i stajanje na atraktivnim mjestima gdje će te se imati priliku osvježiti u našem najdražem Jadranskom moru. U planu nam je u sklopu cijene organizirati obrok u odabranim restoranima koji isključivo nude hrvatske morske specijalitete. Kao specijalnu vožnju , za one ljude koji žele uz adrenalin osjetiti i čar romantike sa svojom boljom polovicom , odlučili smo u ponudu staviti noćnu vožnju “Interstellar” do mjesta gdje je najmanja emisija svjetla kako bi uživali u još neviđenom pogledu zvijezda na nebu.

Kakve ATV-ove možemo očekivati?

U ponudi imamo četiri Linhai 4x4 quada od 500 kubika . Svaki quad može maksimalno prevoziti dvije osobe. Svi quadovi su 2018. godište te je ovo prva sezona gdje će biti voženi. Maksimalna brzina quada je 95 km/h ovisno o uvjetima vožnje. Quadovi dolaze BEZ blokade!

Tko sve može voziti ATV?

Budući da su quadovi homologirani u kategoriji T3 , quad može voziti svatko tko ima položenu B kategoriju. Osobe mlađe od 18 godina nisu u mogućnosti voziti quad bez prisustva roditelja. Osobe koje nemaju B kategoriju ili su mlađe od 18 godina ( obvezno prisustvo roditelja) mogu voziti quad isključivo na mjestima gdje vodić izda dozvolu , tj. na mjestima koja su posebno uređena kao off-road poligon za učenje. Vodić je dužan svima objasniti komande quada kao i njegovo upravljanje tijekom vožnje.

Kakva mi oprema treba tijekom off-road tura te postoji li opasnost od nesreće?

Kako smo i prije napisali , staze su primjenjene svim ljudima što znaći da iste nisu zahtjevne za svladati te predstavljaju iznimno nisku stopu opasnosti od nesreće. Uz slušanje vodića i pridržavanje pravila koja je vodić dužan reći i objasniti prije početka svake ture, opasnost gotovo da neće ni postojati. Naravno uvijek postoji iznimka na koju nitko ne može utjecati te u takvoj situaciji naš tim je obučen da pruži prvu pomoć kako bi se daljnje komplikacije sankcionirale na vrijeme . Što se tiće opreme , uz quad će svatko dobiti zaštitne rukavice te zaštitnu kacigu koja je OBVEZNA cijelo vrijeme tijekom vožnje.

Htjeli bi snimiti doživljaj off-road ture međutim nemamo odgovarajuću kameru.

Nema problema! Rent a Quad, With Your Squad je osigurao GoPro Hero 5, te “mount-ove” na svim kacigama kako bi Vi i Vaši prijatelji/obitelj mogli snimiti najzanimljivije trenutke Vaše avanture . Vaše snimke će biti profesionalno obrađene pri završetku ture , te će biti upload-ane na Cloud od kojeg će te na svoj e-mail dobiti link za preuzimanje snimke. GoPro uslugu nudimo u sklopu cijene iznajmljivanja ture.

Kako rezervirati termin za off-road turu?

Rezervaciju off-road ture moguće je izvršiti najkasnije 2 dana prije ture. Dan prije ture, kupac je obvezan platiti 1. dio iznosa paketa koji se odabare. Na dan ture, prije početka, kupac je obvezan podmiriti preostali iznos.

Za sva ostala pitanja, stojimo na raspolaganju u inboxu, na službenom E-mail-u ili putem telefona.

EnglishGermanCroatia